Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Kieskeurig.nl - Reshift B.V.

Hoofdkantoor
Richard Holkade 8
2033 PZ
Haarlem, Nederland
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2019-01-21 08:53:35 , gewijzigd: 2019-01-21 09:06:06

Bedrijfsinformatie Kieskeurig.nl - Reshift B.V.

Kieskeurig.nl is een vergelijkingssite waar consumenten en bedrijven producten of diensten van verschillende ondernemingen met elkaar kunnen vergelijken.

Kieskeurig.nl laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Kieskeurig.nl opzeggen

Je kunt zelf niet je account verwijderen. Neem hiervoor contact op met info@kieskeurig.nl of neem contact op via het contactformulier op de webstie.

Het is i-Finish niet bekend of er voor het opzeggen van een Kieskeurig.nl account na een overlijden een andere procedure geldt.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven