Zoek in 3164 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Kinepolis / Kinepolis Group NV

opzeggen
Hoofdkantoor
Jaarbeurs
Utrecht, Nederland
Telefoon
-
toegevoegd: 2018-06-03 21:16:54 , gewijzigd: 2020-10-23 13:51:42

Bedrijfsinformatie Kinepolis Group NV

De Kinepolis Group is een Belgische bioscoopketen met bioscopen in Europa en Noord-Amerika en is sinds 1998 op de beurs genoteerd. De groep is in 9 landen actief, is marktleider in België en had in 2019 4600 medewerkers in dienst.

Kinepolis bioscopen in België
Kinepolis Antwerpen, Kinepolis Brugge, Kinepolis Brussel, Kinepolis Gent, Kinepolis Hasselt, Kinepolis Braine, Kinepolis Kortrijk, Kinepolis Leuven, Kinepolis Liège, Kinepolis Oostende, Palace Liège

Kinepolis bioscopen in Nederland: 
Kinepolis Rotterdam, Kinepolis Enschede, Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Den Helder, Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Emmen, Kinepolis Groningen, Kinepolis Haarlem, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Huizen, Kinepolis Utrecht, Kinepolis Oss, Kinepolis Schagen, Kinepolis Spijkenisse, Kinepolis Zoetermeer

Kinepolis opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Kinepolis opzeggen?

Je kunt je Kinepolis Flex Card opzeggen aan de kassa van de bioscopen Kinepolis Almere of Kinepolis Zoetermeer. Als je niet in de gelegenheid bent naar de bioscoop te komen kun je ook opzeggen door een mail (met alle kaartgegevens) te versturen naar email. Binnen 1 week ontvang je een reactie op de opzegging.

Let op: de Flex Card kan worden opgezegd met inachtneming van de minimale abonnementsperiode van zes volledige kalendermaanden en een opzegtermijn van minimaal 18 kalenderdagen, waarbij geldt dat het abonnement afloopt op de laatste dag van de eerstvolgende kalendermaand.

Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Kinepolis opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen