Zoek in 3099 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

KINK / KINK

opzeggen
Hoofdkantoor
Postbus 1219
1400 BE
Bussum, Nederland
Telefoon
-
Website
toegevoegd: 2019-08-16 12:03:01 , gewijzigd: 2019-08-16 12:03:21

Bedrijfsinformatie KINK

Voornamelijk uit nostalgische overwegingen kocht Jan Hoogesteijn in 2015 het recht om de naam Kink FM te gebruiken. Met DJ Rob Stenders begon hij in 1995 met de gelijknamige radiozender met alternatieve muziek, die in 2011 moest stoppen. 
Precies zeven jaar na de verdwijning, op vrijdag 1 februari 2019 is Kink FM terug als Kink. 
KINK is er 24 uur per dag, zeven dagen per week -- met live radio, podcasts en playlists. Je kunt KINK online ontvangen en in de ether via DAB+

KINK opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik KINK opzeggen?

Alles opzeggen zonder registratie en direct te gebruiken. Binnen 3 minuten ben je klaar en verwerken wij jouw opzegging voor KINK.
 

Laat onze i-Finish opzeggendienst voor je KINK opzeggen of stopzetten zonder opzegbrief of gedoe.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen