Zoek in 3130 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

KIVI / Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI)

opzeggen
Hoofdkantoor
Prinsessegracht 23
2514 AP
Den Haag, Nederland
Telefoon
-
toegevoegd: 2020-11-04 15:58:54 , gewijzigd: 2020-11-04 16:02:01

Bedrijfsinformatie Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI)

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs KIVI is de beroepsvereniging van ingenieurs en techniekstudenten. Het netwerk behartigt de belangen van ingenieurs en ondersteunt haar leden in hun beroepsuitoefening.
KIVI telt momenteel 20.000 leden.De drie speerpunten van KIVI zijn: Techniekpromotie KIVI laat zien dat techniek en ingenieurs een belangrijke rol bekleden in de maatschappij. Dit gebeurt door prijsuitreikingen zoals de Ingenieur van het Jaar, maar ook door vanuit de techniek een bijdrage te leveren aan maatschappelijke discussies zoals het energievraagstuk. Netwerk KIVI biedt uitstekende mogelijkheden om je kennis te blijven ontwikkelen.
Meer dan 65 verschillende afdelingen binnen de vereniging organiseren jaarlijks 300 activiteiten in het kader van kennisuitwisseling. Tevens ontvangen leden wekelijks het Technisch Weekblad en het magazine De Ingenieur.
Ledenservice Bij KIVI kun je terecht met vragen over je loopbaan en arbeidsrecht. Tevens biedt de vereniging kortingen op cursussen, vakbladen en verzekeringsproducten.

KIVI opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik KIVI opzeggen?

Heb je een lidmaatschap bij KIVI, maar wil je je lidmaatschap opzeggen?

Je kunt je lidmaatschap bij KIVI opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch, online of met i-finish.nl.
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je KIVI opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen