Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond

Hoofdkantoor
Woudenbergseweg 56-58
3707 HX
Zeist, Nederland
Telefoon
0343-499600
E-mail
-
toegevoegd: 2018-07-21 23:42:09 , gewijzigd: 2018-10-22 08:34:48

Bedrijfsinformatie Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond

Het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond is de Nederlandse korfbalbond. Deze bond is ontstaan op 1 juli 1973 na een fusie tussen de NKB en de CKB.

KNKV laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf KNKV opzeggen

Team Service & Ondersteuning is op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur ook telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0343-499600.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven