Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Stichting Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij - KNRM

Hoofdkantoor
Haringkade 2
1976 CP
IJmuiden, Nederland
Telefoon
0255-548454
E-mail
toegevoegd: 2018-12-09 17:20:01 , gewijzigd: 2020-01-16 09:27:50

Bedrijfsinformatie Stichting Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij - KNRM

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij is een particuliere stichting voor het verlenen van hulp aan in nood verkerende mensen en schepen langs de Nederlandse kust. De Reddingmaatschappijen zijn opgericht in 1824 en vormen onderdeel van het Nederlandse reddingwezen.

KNRM laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf KNRM opzeggen

Voor het opzeggen van je donateurschap van KNRM kun je contact opnemen de donateursservice via telefoonnummer 0255-548484.
Schriftelijk opzeggen is ook mogelijk. Je kunt jouw brief sturen naar Postbus 434, 1970 AK in IJmuiden.
Vermeld bij jouw opzegging duidelijk jouw volledige naam, adres en eventueel jouw donateurnummer en wat de reden van jouw opzegging is.

Het is i-Finish niet bekend of er voor het opzeggen van de KNRM na een overlijden een andere procedure geldt.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven