Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging

Hoofdkantoor
Houttuinlaan 16A
3447 GM
Woerden, Nederland
Telefoon
0348-409521
E-mail
toegevoegd: 2018-07-06 18:40:47 , gewijzigd: 2018-10-22 08:11:43

Bedrijfsinformatie Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging

De Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging is een Nederlandse vereniging die zich inzet voor haar leden op het gebied van de klim- en bergsport. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum werd in 1952 het predicaat Koninklijk verleend.

Het is i-Finish niet bekend of voor het opzeggen van de NKBV na overlijden een andere procedure geldt.

NKBV laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf NKBV opzeggen

Het lidmaatschap kun je vóór 1 november van dit jaar opzeggen via MijnNKBV, je lidmaatschap loopt dan af per 31 december van dit jaar. Zeg je op na deze datum, dan wordt het lidmaatschap opgezegd per 31 december van het volgende jaar. Je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een bevestiging van je opzegging. Indien je niet kunt opzeggen via MijnNKBV kun je een opzegmail sturen naar ledenservice@nkbv.nl.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven