Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

KRO-NCRV

Hoofdkantoor
Postbus 10050
1201 DB
Hilversum,
Telefoon
035-6726880
E-mail
-
toegevoegd: 2018-04-22 16:50:04 , gewijzigd: 2019-07-30 13:14:50

Bedrijfsinformatie KRO-NCRV

KRO Magazine helpt je te kiezen uit het totale tv-aanbod met heldere overzichten en duidelijk tips.

KRO magazine laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf KRO magazine opzeggen

Opzeggen van de KRO magazine kan door te bellen naar het Klant Contact Centrum via telefoonnummer 035 – 672 68 80. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven