Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

KRO-NCRV

Hoofdkantoor
s-Gravelandseweg 80
1217 EW
Hilversum, Nederland
Telefoon
035-6726890
E-mail
-
toegevoegd: 2018-04-22 17:12:50 , gewijzigd: 2019-07-30 13:23:55

Bedrijfsinformatie KRO-NCRV

De Nederlandse Christelijke Radio Vereniging was een Nederlandse publieke omroepvereniging. De NCRV, opgericht in 1924, is protestants-christelijk van signatuur. KRO-NCRV is een Nederlandse publieke omroep ontstaan op 1 januari 2014 uit een fusie van de omroeporganisaties Katholieke Radio Omroep (KRO) en Nederlandse Christelijke Radio Vereniging (NCRV). De omroep nam in 2016 ook de katholieke programmering van de voormalige RKK over en stelt primair de omroep van "de katholieke en protestants-christelijke gemeenschappen" in Nederland te zijn.

NCRV-Lidmaatschap laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf NCRV-Lidmaatschap opzeggen

Lidmaatschap opzeggen van NCRV kan door te bellen naar telefoonnummer: 035-6726890 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur).

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven