Zoek in 2638 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Last Pass

Hoofdkantoor
Summerstreet 320
02210
Boston, Verenigde Staten
Telefoon
-
E-mail
-
Website
-
toegevoegd: 2019-03-29 13:31:28 , gewijzigd: 2019-03-29 13:37:33

Bedrijfsinformatie Last Pass

Het vereenvoudigen van de manier waarop mensen met elkaar omgaan en de wereld om hen heen om betekenisvolle inzicht, diepere relaties en betere resultaten voor alle rijden heeft geholpen LogMeIn groeien tot één van 's werelds top 10 SaaS bedrijven worden met een leidende positie in ieder van onze markten.

Laten opzeggen Last Pass

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf opzeggen Last Pass

Wij zijn nog aan het uitzoeken welke opzegprocedure hier gevolgd moet worden. 
Heb jij hier al wel ervaring mee en wil je i-Finish helpen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Met i-Finish kun jij na een overlijden alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er tegenop om zelf steeds weer hetzelfde, emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor een nabestaande om in deze moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt.