Zoek in 3130 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Lebara | lebara.com / Lebara B.V.

opzeggen
Hoofdkantoor
Whitechapel Highstreet 10
E1 8DX
London, Verenigd Koninkrijk
Telefoon
0900-4321321
toegevoegd: 2018-07-06 20:34:45 , gewijzigd: 2020-10-14 19:38:50

Bedrijfsinformatie Lebara B.V.

Lebara is een telecomaanbieder die mobiele diensten aanbiedt. Het is onderdeel van de Lebara Group die actief is in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Denemarken en Frankrijk. Lebara is een MVNO, het heeft geen eigen netwerk, in Nederland gebruikt het het 4G-netwerk van KPN. Er worden zowel prepaid als sim-onlyabonnementen aangeboden. Sinds 2017 is de onderneming volledig in handen van investeringsmaatschappij Palmarium AG. Bij de groep werken +/− 1.400 mensen.

Lebara | lebara.com opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Lebara | lebara.com opzeggen?

Heb je een abonnement bij Lebara, maar wil je abonnement stopzetten of wil je overstappen naar een andere mobiele provider

Je kunt je abonnement bij Lebara opzeggen door de opzegbrief sturen naar:

Lebara Mobile t.a.v. Customer Care
Postbus 267
1110 AG Diemen


De klantenservice van Lebara is te bereiken op telefoonnummer: 0900-4321321 of bel +31 619 001 200 vanuit het buitenland.Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Lebara | lebara.com opzeggen of stopzetten.
Opzeggen bij overlijden Lebara B.V.

Opzeggen bij overlijden Lebara B.V.

Kijk voor meer tips op i-Finish over bijvoorbeeld wat te doen met de telefoon van een overledene zoals WhatsApp-gesprekken bewaren in een gratis e-book, of tegen een kleine meerprijs als gedrukt boekje, inclusief datum/tijd, emoticons en foto’s.

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen