Zoek in 2642 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Liers Assuradeuren Bedrijf

Hoofdkantoor
Postbus 154
2678 ZK
De Lier, Nederland
Telefoon
0174 - 523 523
toegevoegd: 2018-04-24 10:13:58 , gewijzigd: 2018-10-08 16:07:39

Zelf opzeggen Liers Assuradeuren Bedrijf

Opzeggen of wijzigingen doorgeven van een verzekering bij Liers Assuradeuren kan door te bellen naar telefoonnummer:0174-523523.

Het is i-Finish niet bekend dat voor het opzeggen na overlijden, een afwijkende procedure geldt.

Laten opzeggen Liers Assuradeuren Bedrijf

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Met i-Finish kun jij na een overlijden alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er tegenop om zelf steeds weer hetzelfde, emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt.