Zoek in 2743 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

LinkedIn Corporation, Microsoft

Hoofdkantoor
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2018-05-28 09:20:30 , gewijzigd: 2019-08-27 22:44:06

Bedrijfsinformatie LinkedIn Corporation, Microsoft

LinkedIn is een online sociaal netwerk, actief sinds 5 mei 2003 en in 2016 overgenomen door Microsoft. Wereldwijd heeft de website ongeveer 500 miljoen geregistreerden leden, waarvan meer dan 2 miljoen in België en 6 miljoen in Nederland.

LinkedIn laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf LinkedIn opzeggen

Wanneer je het account op LinkedIn snel wil opzeggen kan dat eenvoudig door eerst zelf in te loggen en dan naar deze pagina te gaan.
Er zal via een meerkeuzemenu gevraagd worden waarom je het account wil opzeggen en na het doorlopen van een aantal stappen zal het account worden beëindigd.

Let op: Hiermee
 worden alle gegeven of ontvangen aanbevelingen en onderschrijvingen, en jouw berichten en connecties, verwijderd. 
Zoekmachines als Google, Yahoo! en Bing en Google geven de accountinformatie tijdelijk nog weer. Dit wordt veroorzaakt door de manier waarop zij hun zoekgegevens verzamelen en bijwerken. Na verloop van tijd zal dit verdwijnen.

Tip: 
Je kunt eventueel eerst een kopie van jouw gegevens downloaden voordat je het account sluit.


Opzeggen bij overlijden LinkedIn Corporation, Microsoft

Opzeggen bij overlijden LinkedIn Corporation, Microsoft

Ben je zelf actief op LinkedIn en weet je het profiel van een overledene op LinkedIn, of dat van een collega, studiegenoot of relatie die is overleden, dan kan je dat account namens jou laten sluiten en het profiel laten verwijderen via deze pagina.

LinkedIn vraagt op die pagina wel of je over dxeze gegevens beschikt:

  • De URL van hun LinkedIn-profiel
  • Uw relatie met hen
  • E-mailadres van het lid
  • Datum waarop de persoon overleden
  • Link naar de overlijdensadvertentie
  • Het bedrijf waarvoor de persoon het laatst in dienst was

Vervolgens moet je enkele vragen over de overleden persoon invullen om de opzegprocedure in gang te zetten door een fomulier in te vullen op diezelfde pagina. Dat wordt daarna automatisch naar LinkedIn verzonden en in behandeling genomen, aldus LinkedIn.

Let op: Hiermee worden alle gegeven of ontvangen aanbevelingen en onderschrijvingen, berichten en connecties, verwijderd. 
Zoekmachines als Google, Yahoo! en Bing en Google geven de accountinformatie tijdelijk nog weer. Dit wordt veroorzaakt door de manier waarop zij hun zoekgegevens verzamelen en bijwerken. Na verloop van tijd zal dit verdwijnen.

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven