Zoek in 3163 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

lotofhappiness.nl / Lot of Happiness van FAIRSHARE Nederland

opzeggen
Hoofdkantoor
Duivendrecht, Entrada 100
1114 AA
Amsterdam, Nederland
Telefoon
085 303 64 81
toegevoegd: 2020-01-18 13:00:35 , gewijzigd: 2021-11-02 20:03:03

Bedrijfsinformatie Lot of Happiness van FAIRSHARE Nederland

Lot of Happiness is onderdeel van FAIRSHARE Nederland; een onafhankelijke loterijorganisatie die zich inzet om extra fondsen te werven voor goede doelen in Nederland, door het organiseren van innovatieve goede doelen loterijen. Lot of Happiness wordt georganiseerd onder de vergunning met kenmerk 10339 van FAIRSHARE Nederland. FAIRSHARE Nederland is opgericht in 2015 door een team van ervaren, enthousiaste loterijspecialisten en heeft als doel om uit te groeien tot een toonaangevende aanbieder van kansspelen in Nederland.

lotofhappiness.nl opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik lotofhappiness.nl opzeggen?

Wil je een support aan Lot of Happiness stopzetten en je account verdwijderen? Stuur een opzeggingsbrief naar:
StraatDuivendrecht, Entrada
Nummer100
Postalcode1114 AA
PlaatsAmsterdam
LandNetherlands

of via telefoonOf laat onze i-Finish opzeggendienst voor je lotofhappiness.nl opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen