Zoek in 3130 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Lucky Day / Lucky Day

opzeggen
Hoofdkantoor
Laan van Hoornwijck 55
2289 DG
Rijswijk, Nederland
Telefoon
070-5500852
toegevoegd: 2018-05-27 15:55:14 , gewijzigd: 2019-07-25 15:45:48

Bedrijfsinformatie Lucky Day

Lucky Day kan u dagelijks spelen, behalve op zon- en feestdagen. Onderdeel van nederlandseloterij.nl De loterij Lucky Day is de Nederlandse versie van het loterij-spel Keno. De loterij Lucky Day is een loterij-spel waar u als Lucky Day-deelnemer zelf de Lucky Day-nummer mag bepalen. De loterij Lucky Day staat bekend om dat je zelf je inleg en maximaal te winnen Lucky Day-prijs kan bepalen. Maar ook om de vele nummers (Lucky Day-nummers) waaruit u kan kiezen 1 tm 80 (een tot tachtig)… Verder staat het bekend om dat u zelf mag bepalen met hoeveel nummers (Lucky Day-nummers) u meespeelt. Maar ook dat u kan kiezen om uw maximaal te winnen loterij-prijs (Lucky Day-prijs) te verdubbelen met een fractie 10x (tien keer), met het Lucky Day-spel Lucky Day Bonusspel te vermenigvuldigen. Het wordt in Nederland gespeeld sinds 14 april (veertien april) 1993 (negentiendrieennegentig). Het steunt voornamelijk de Nederlandse sport en nog 18 (achttien) goede doelen (benificiënten) organisaties (goededoelenorganisaties).

Lucky Day opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Lucky Day opzeggen?

Opzeggen van deelname aan Lucky Day kan door te bellen naar de Klantenservice telefoonnummer: : 070-5500852 
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Lucky Day opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen