Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Magister - SchoolMaster B.V.

Hoofdkantoor
Wiardaplantage 17
8939 AA
Leeuwarden, Nederland
Telefoon
058–2987171
E-mail
-
toegevoegd: 2018-11-29 08:10:27 , gewijzigd: 2018-11-29 08:35:34

Bedrijfsinformatie Magister - SchoolMaster B.V.

Met Magister heb je als leerling of ouder altijd en overal zicht op de laatste informatie. Je logt in met de gegevens die je van school hebt gekregen. Vervolgens bekijk je eenvoudig de agenda, de behaalde resultaten, jouw lesmateriaal, het rooster of de aanwezigheid. Daarnaast kun je notificaties ontvangen, bijvoorbeeld bij een nieuw cijfer of bericht. 
Als docent communiceer je via Magister snel en eenvoudig met je leerlingen.

Magister laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Magister opzeggen

Voor vragen in verband met het het opzeggen van je Magister account of algemene en niet -software gerelateerde zaken kun je contact opnemen via het contactformulier op de website  (link contactformulier).
Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven