Zoek in 2814 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

MessageToTheMoon.nl / Message To The Moon B.V.

opzeggen
Hoofdkantoor
Weesperplein 4b
1018 XA
Amsterdam, Nederland
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2020-10-28 10:32:59 , gewijzigd: 2020-10-28 10:34:06

Bedrijfsinformatie Message To The Moon B.V.

Message To The Moon is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan telefonie- en internetdiensten willen wij voor u het onmogelijke waar maken. 
Als grootste zelfstandige ondernemer in telecom levert Message To The Moon telefonie, internet en energie aan ondernemers en bedrijven over de hele wereld. En daarbuiten. Want met een kleine stap krijgt u oneindige mogelijkheden. Naast zakelijke telecommunicatie en ICT levert Message To The Moon u ook de geschikte hardware en bieden we oneindige mogelijkheden op het gebied van communicatie.

MessageToTheMoon.nl opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf MessageToTheMoon.nl opzeggen

Heb je een ABONNEMENT bij Message To The Moon B.V., maar wil je je ABONNEMENT opzeggen?

Je kunt je ABONNEMENT bij Message To The Moon B.V. opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch of met mijn.i-finish.nl.
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je MessageToTheMoon.nl opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen