Zoek in 2645 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

MKB-Nederland

Hoofdkantoor
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV
Den Haag, Nederland
Telefoon
070-3490909
E-mail
-
Website
toegevoegd: 2019-03-01 21:33:01 , gewijzigd: 2019-03-04 12:23:00

Bedrijfsinformatie MKB-Nederland

MKB-Nederland verbindt ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (0-250 medewerkers) en maakt zich hard voor een excellent ondernemings- en vestigingsklimaat.

Zelf opzeggen MKB-Nederland

Opzegging lidmaatschap bedrijven

Het lidmaatschap loopt per twaalf maanden en kan iedere maand ingaan. Wil je het lidmaatschap opzeggen, dan wordt je verzocht dit schriftelijk te doen één maand voor het einde van deze periode. Je kunt deze opzegging richten aan:

MKB-Nederland
t.a.v. dhr. K. Molenaar
Postbus 93002
2509 AA Den Haag

of per e-mail: molenaar@vnoncw-mkb.nl

Opzegging lidmaatschap (branche)organisaties

De opzegging van het lidmaatschap van MKB-Nederland moet vóór 1 januari van een kalenderjaar worden gedaan en eindigt dan per 31 december van dat kalenderjaar.
De schriftelijke opzegging kan worden gericht aan:

MKB-Nederland
t.a.v. dhr. mr. M.H.P. Braakman
Hoofd Verenigingszaken
Postbus 93002
2509 AA Den Haag

Het is i-Finish niet bekend of er voor het opzeggen van een MKB-Nederland lidmaatschap na een overlijden een andere procedure geldt.

Laten opzeggen MKB-Nederland

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Met i-Finish kun jij na een overlijden alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er tegenop om zelf steeds weer hetzelfde, emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor een nabestaande om in deze moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt.