Zoek in 2642 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Mondial Assistance

Hoofdkantoor
Poeldijkstraat 4
1059 VM
Amsterdam, Nederland
Telefoon
020-5929890
toegevoegd: 2018-04-24 10:21:14 , gewijzigd: 2018-10-26 16:49:00

Zelf opzeggen Mondial Assistance

Opzeggen bij Mondial Assistance of een wijziging doorgeven van een verzekering kan bij Modial Assistance door te bellen naar telefoonnummer:020-5929890.

Het is i-Finish niet bekend dat voor het opzeggen bij Mondial Assistence na een overlijden, een afwijkende procedure geldt.

Laten opzeggen Mondial Assistance

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Met i-Finish kun jij na een overlijden alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er tegenop om zelf steeds weer hetzelfde, emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt.