Zoek in 2673 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Begin met typen "KPN" om KPN opzeggen

My Flavours.nl

Hoofdkantoor
Bruggestraat 49-1
3841 CM
Hardewijk, Nederland
Telefoon
085-2015838
E-mail
-
toegevoegd: 2019-07-26 16:15:09 , gewijzigd: 2019-07-26 16:18:57

Bedrijfsinformatie My Flavours.nl

Verslaafd aan (online) shoppen? Wij hebben dé oplossing, want met MyFlavours verdien je geld! Shop met korting bij 3810 webshops en spaar voor cash of cadeaukaarten.

My Flavours.nl laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf My Flavours.nl opzeggen

Hoe kan ik me uitschrijven van MyFlavours?
Login op jouw persoonlijke account op MyFlavours, ga naar Gegevens en klik op 'Opzeggen'. Maak de opzegging definitief door op de button 'Mijn account opzeggen' te klikken om je uit te schrijven van MyFlavours. Als jouw account gesloten is, blijven jouw gegevens maximaal 8 weken bewaard. Na deze periode blijven alleen de transactiegegevens, die nodig zijn om aan de fiscale, wettelijke verplichting te voldoen, bewaard.

Opzeggen bij overlijden My Flavours.nl

Opzeggen bij overlijden My Flavours.nl

Het is i-Finish niet bekend dat voor het uitschrijven bij My Flavours.nl na overlijden, een afwijkennde procedure geldt.
i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven