Zoek in 3163 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Nationale-loterij.be / Nationale Loterij NV

opzeggen
Hoofdkantoor
Belliardstraat 25-33
1040
Brussel, België
Telefoon
(02)238 45 11
toegevoegd: 2020-01-30 13:03:24 , gewijzigd: 2020-01-30 13:07:58

Bedrijfsinformatie Nationale Loterij NV

De Nationale Loterij organiseert aantrekkelijke, toegankelijke en verantwoorde spelen. Elk jaar stelt ze een groot deel van haar winsten (185 milljoen in 2017) ter beschikking van goede doelen. Een directe en open relatie tussen speler, spel en goed doel wordt op die manier tot stand gebracht. Vervult in haar bedrijfsvoering ook een voorbeeldfunctie. Op het vlak van CSR, personeelsbeleid, IT, aankoopbeleid, en alle andere secundaire bedrijfsprocedures is de Nationale Loterij een moderne, performante, kostenbewuste en duurzaam georiënteerde organisatie.

Nationale-loterij.be opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Nationale-loterij.be opzeggen?

Alles opzeggen zonder registratie en direct te gebruiken. Binnen 3 minuten ben je klaar en verwerken wij jouw opzegging voor Nationale-loterij.be.
 

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen