Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Nationale Loterij NV

Hoofdkantoor
Belliardstraat 25-33
1040
Brussel, België
Telefoon
(02)238 45 11
E-mail
-
toegevoegd: 2020-01-30 13:03:24 , gewijzigd: 2020-01-30 13:07:58

Bedrijfsinformatie Nationale Loterij NV

De Nationale Loterij organiseert aantrekkelijke, toegankelijke en verantwoorde spelen. Elk jaar stelt ze een groot deel van haar winsten (185 milljoen in 2017) ter beschikking van goede doelen. Een directe en open relatie tussen speler, spel en goed doel wordt op die manier tot stand gebracht. Vervult in haar bedrijfsvoering ook een voorbeeldfunctie. Op het vlak van CSR, personeelsbeleid, IT, aankoopbeleid, en alle andere secundaire bedrijfsprocedures is de Nationale Loterij een moderne, performante, kostenbewuste en duurzaam georiënteerde organisatie.

Nationale-loterij.be laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Nationale-loterij.be opzeggen

Wij zijn nog aan het uitzoeken welke opzegprocedure hier gevolgd moet worden.
 
Heb jij hier al wel ervaring mee en wil je i-Finish helpen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven