Zoek in 3164 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Nationale Netwerk Agenda / handelsnaam van PUBLR BV.

opzeggen
Hoofdkantoor
Burgemeester Pabstlaan 10-D2
2131 XE
Hoofddorp, Nederland
Telefoon
+31 23 2100 201
toegevoegd: 2020-12-01 15:58:31 , gewijzigd: 2020-12-01 16:15:39

Bedrijfsinformatie handelsnaam van PUBLR BV.

NationaleNetwerkAgenda.nl is hét startpunt als het gaat om jouw zakelijke netwerk. 
De Nationale Netwerk Agenda is een multimediaal platform voor zakelijke Netwerken, belangenorganisaties, aanbieders van webinars en partners voor netwerken. Het platform verbind ondernemers en geeft een overzicht van alle netwerkbijeenkomsten, workshops, bedrijfsbezoeken, trainingen, vergaderingen en webinars in Nederland. Tevens biedt het platform gelegenheid aan partners voor netwerken om zich te presenteren aan een grote doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan congres- of vergaderlocaties, cateringbedrijven, netwerk-trainers en AV-specialisten.

Nationale Netwerk Agenda opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Nationale Netwerk Agenda opzeggen?

Heb je een ABONNEMENT NationaleNetwerkAgenda.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je ABONNEMENT NationaleNetwerkAgenda.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch, online of met i-finish.nl.
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Nationale Netwerk Agenda opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen