Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Netflix

Hoofdkantoor
Stadhouderskade 55
1072 AB
Amsterdam, Nederland
Telefoon
0800-0229647
E-mail
-
toegevoegd: 2018-05-28 10:05:14 , gewijzigd: 2019-07-18 10:52:24

Bedrijfsinformatie Netflix

Netflix, Inc. is een Amerikaans bedrijf dat bijna wereldwijd een maandabonnement aanbiedt voor streaming video on demand via internet, met de mogelijkheid om te pauzeren en vooruit- en terug te spoelen.

De hoofdactiviteit van het bedrijf is de abonnementgestuurde OTT-streamingdienst die online streaming biedt van een bibliotheek met films en televisieprogramma's, inclusief die in eigen huis. In 2019 had Netflix wereldwijd meer dan 148 miljoen betaalde abonnementen en meer dan 154 miljoen abonnementen inclusief gratis proefversies. Het is bijna wereldwijd verkrijgbaar, behalve op het vasteland van China (vanwege lokale beperkingen), evenals Syrië, Noord-Korea, Iran en de Krim (vanwege Amerikaanse sancties).

Netflix heeft in 2019 2,94 miljoen abonnees in Nederland. 40 procent van de Nederlandse huishoudens hebben toegang tot de online streamingdienst.

Netflix laten opzeggen

 • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
 • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
 • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Netflix opzeggen

Wanneer je het (proef)lidmaatschap hebt op Netflix via je/een Apple-account of iTunes:

 • klik hier voor het annuleren voor abonnementen via Apple en In-App aankopen: Abonnementen bekijken, wijzigen of opzeggen
 • Als je toch geen actief abonnement ziet in het Apple-account, dan wordt het abonnement op Netflix op een andere wijze in rekening gebracht. Bijvoorbeeld via een ander platform, creditcard of Paypal.
 • Streaming-abonnementen: selecteer de knop Lidmaatschap opzeggen (Cancel Membership) op de pagina Account. Je moet daarvoor eerst inloggen bij Netflix.

  Als je de optie voor opzeggen niet ziet in je account, moet je dit beëindigen via het bedrijf waarvan je een factuur voor Netflix ontvangt. De pagina Account bevat een link om je te begeleiden bij het annuleringsproces via het facturerende bedrijf of instructies om contact op te nemen met het facturerende bedrijf voor een opzegging.

  Als je een Google Play-facturering voor je Netflix-account wilt opzeggen, ga je op een computer of Android-apparaat naar je accountpagina van Google Play op play.google.com/store/account en volg je de onderstaande stappen.
  Het kan 24 tot 48 uur duren voordat je de annulering terugziet in je Netflix-account.


Opzeggen bij overlijden Netflix

Opzeggen bij overlijden Netflix

Voor het opzeggen van Netflix na een overlijden kan je contact opnemen via telefoonnummer: 0800-0229647
i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven