Zoek in 2642 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Noordstad Assuradeuren

Hoofdkantoor
Drs. F. Bijlweg 8 B
1784 MC
Den Helder, Nederland
Telefoon
0223-670700
toegevoegd: 2018-04-24 10:28:58 , gewijzigd: 2018-10-23 20:17:54

Zelf opzeggen Noordstad Assuradeuren

Opzeggen of een wijziging doorgeven van een verzekering bij Noordstad Assuradeuren kan door te bellen naar telefoonnummer:0223-760700.

Het is i-Finish niet bekend dat voor het opzeggen na overlijden, een afwijkende procedure geldt.

Laten opzeggen Noordstad Assuradeuren

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Met i-Finish kun jij na een overlijden alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er tegenop om zelf steeds weer hetzelfde, emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt.