Zoek in 2787 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Nederlandse Politiebond

opzeggen
Hoofdkantoor
Nederland
Telefoon
085-8900490
E-mail
-
toegevoegd: 2018-07-27 00:22:43 , gewijzigd: 2019-07-28 19:52:09

Bedrijfsinformatie Nederlandse Politiebond

De Nederlande PolitieBond (NPB) is opgericht om vakbondswerk te organiseren in het belang van zijn leden. Namens 25.000 politiemedewerkers zijn ervaren onderhandelaars en bestuurders dagelijks in de weer om bij de werkgever (Politie) betere arbeidsvoorwaarden te bedingen. 

NPB laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf NPB opzeggen

Opzeggen van de Nederlande Politiebond kan via deze link: www.politiebond.nl/over-de-npb/contact/ en geef aan dat het om een wijziging of opzegging gaat.
Of laat i-Finish opzeggendienst voor je NPB opzeggen.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen