Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Stichting Nederlandse Publieke Omroep

Hoofdkantoor
Telefoon
-
E-mail
-
Website
-
toegevoegd: 2019-08-16 12:24:01 , gewijzigd: 2019-08-16 12:24:46

Bedrijfsinformatie Stichting Nederlandse Publieke Omroep

De stichting Nederlandse Publieke Omroep is, zoals gedefinieerd in artikel 2.2 van de Mediawet 2008, tot 2020 aangewezen als bestuursorganisatie van het Nederlandse publieke omroepbestel. Aan het hoofd van de organisatie staan een raad van bestuur en raad van toezicht.
Binnen het bestel van de Nederlandse Publieke Omroep zijn de taken en verantwoordelijkheden van de omroepen en de NPO-organisatie helder afgebakend. De omroepen maken de programma’s en zijn verantwoordelijk voor de inhoud daarvan. De NPO coördineert de programmering van alle netten, zenders en online kanalen en zorgt voor de distributie en uitzending van het aanbod. 
Naast deze kerntaken verzorgt de NPO een aantal overkoepelende activiteiten, zoals ondertiteling, het beheer van rechtencontracten, de aankoop van buitenlandse programma’s en verkoop van eigen Nederlandse formats, publieksonderzoek en de marketing voor de tv-netten, radiozenders en online kanalen van de NPO.

NPO laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf NPO opzeggen

Wij zijn nog aan het uitzoeken welke opzegprocedure hier gevolgd moet worden.
 
Heb jij hier al wel ervaring mee en wil je i-Finish helpen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven