Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

N.V. Nederlandse Spoorwegen (ns.nl)

Hoofdkantoor
Telefoon
-
E-mail
-
Website
-
toegevoegd: 2018-06-29 19:30:05 , gewijzigd: 2019-01-03 11:06:31

Bedrijfsinformatie N.V. Nederlandse Spoorwegen (ns.nl)

N.V. Nederlandse Spoorwegen is een Nederlands spoorwegbedrijf, een voormalig semioverheidsbedrijf met een nv-status, waarvan alle aandelen nog steeds in handen zijn van de Staat der Nederlanden.

NS laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf NS opzeggen

U kunt uw NS-abonnement op verschillende manieren opzeggen. Via een privébericht op Twitter of Facebook gaat dat het snelst. Om de beëindiging definitief te maken, moet u het abonnement na de opzegging zelf verwijderen van uw kaart. De NS-Business Card kunt u alleen online opzeggen.

Verder lezen:
https://www.ns.nl/klantenservice/opzeggen-of-annuleren/abonnement-opzeggen.htmlOpzeggen bij overlijden N.V. Nederlandse Spoorwegen (ns.nl)

Opzeggen bij overlijden N.V. Nederlandse Spoorwegen (ns.nl)

Als de kaarthouder is overleden kan het abonnement altijd worden opgezegd. Neem in het geval van overlijden van de kaarthouder contact op met NS Klantenservice. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en helpen u met opzeggen van het abonnement of een ander NS-product en met eventueel teruggave van (een deel van) het abonnementsgeld.
i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven