Zoek in 2814 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

NVP.nl / Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen

opzeggen
Hoofdkantoor
Noordhollandstraat 71
1081 AS
Amsterdam, Nederland
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2020-11-19 16:59:43 , gewijzigd: 2020-11-19 17:01:20

Bedrijfsinformatie Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen

Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (De NVP) is de brancheorganisatie van participatiemaatschappijen in Nederland en vertegenwoordigt 90% van het private equity en venture capital vermogen onder beheer in Nederland. De NVP telt ruim 85 aangesloten participatiemaatschappijen en ruim 90 geassocieerde leden, die beroeps- of bedrijfsmatig bij dit soort investeringen betrokken zijn. De activiteiten van de NVP bestaan uit belangenbehartiging, onderzoek & informatie en activiteiten & opleidingen voor de leden.
De NVP is het aanspreekpunt voor iedereen die meer wil weten over private equity en venture capital. De NVP is opgericht in 1984. Zij is lid van VNO-NCW en Invest Europe.

NVP.nl opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf NVP.nl opzeggen

Opzeggen kan schriftelijk  vóór 1 december om het lidmaatschap per  31 december van datzelfde jaar te beëindigen. Bij voorkeur - opzegging per e-mail. Indien je liever een brief stuurt, dan kan opzeggingbrief per aangetekende post gestuurd worden aan de Coördinator lidmaatschapszaken Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP), Noordhollandstraat 71, 1081 AS Amsterdam.
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je NVP.nl opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen