Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Omroep MAX

Hoofdkantoor
Media Park Joop van den Endeplein 9
1217 WJ
Hilversum, Nederland
Telefoon
035-6775409
toegevoegd: 2018-04-23 08:03:48 , gewijzigd: 2019-07-26 17:09:26

Bedrijfsinformatie Omroep MAX

Omroep MAX is een Nederlandse publieke omroep. De omroep werd in het najaar van 2002 door Jan Slagter opgericht en startte met uitzenden op zaterdag 3 september 2005 op zowel radio en televisie.

Omroep MAX laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Omroep MAX opzeggen

Opzeggen lidmaatschap MAX kun je door te bellen naar de publieksservice. Deze is op werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur te bereiken op telefoonnummer: 035-6776188. 

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven