Zoek in 2673 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Begin met typen "KPN" om KPN opzeggen

Sony PlayStation

Hoofdkantoor
Telefoon
-
E-mail
-
Website
-
toegevoegd: 2019-06-26 09:44:17 , gewijzigd: 2019-08-15 17:26:59

Bedrijfsinformatie Sony PlayStation

PlayStation (officieel afgekort als PS) is een serie van spelcomputers gemaakt door en eigendom van Sony Interactive Entertainment. Het merk werd op 3 december 1994 geïntroduceerd in Japan met de lancering van de originele PlayStation. Het bestaat nu uit vier spelcomputers, evenals een media center, een online dienst (PlayStation Network), een reeks aan controllers, draagbare spelcomputers en verschillende tijdschriften.

PlayStation laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf PlayStation opzeggen

Betaalde abonnementen zijn doorlopende abonnementen voor onbepaalde tijd, waarvoor terugkerende factureringsperioden gelden. Om dit mogelijk te maken, is 'Automatisch geld toevoegen' ingeschakeld toen je op 'Bestellen en betalen' klikte. Dit betekent dat als je onvoldoende geld in je portemonnee hebt, het vereiste saldo in rekening wordt gebracht bij de standaardbetaalmethode die is geregistreerd in je account (indien je er een hebt) tenzij je 'Automatisch geld toevoegen' uitschakelt.

Via computer opzeggen
Wanneer je een Playstation Plus account hebt en automatische verlengingen wilt uitschakelen kan je dat op de computer via deze link doen. Na het inloggen kan je bij 'Abonnement' zien wat er eventueel van toepassing is en dit beëindigen.  

Via Playstation 4 opzeggen
Meld je aan bij PlayStation™Network en ga naar [PlayStation Network] > [Accountgegevens] > [Lijst van services]. Selecteer het abonnement dat je wilt stopzetten en selecteer [Annuleer automatische verlenging] 

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven