Zoek in 2677 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Promovendum

Hoofdkantoor
Laan der Verenigde Naties 9
3316 AK
Dordrecht, Nederland
Telefoon
078-6481300
E-mail
-
toegevoegd: 2018-04-24 10:52:08 , gewijzigd: 2018-12-10 15:10:33

Promovendum laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Promovendum opzeggen

Voor het opzeggen bij Promovendum gelden de volgende termijnen: 
U kunt uw zorgverzekering ieder jaar tot en met 31 december opzeggen. Deze wordt dan per 1 januari stopgezet, tenzij in geval van overlijden, verhuizen naar het buitenland of militaire dienst. Dan wordt de zorgverzekering gedurende het jaar stopgezet.
Voor onze schadeverzekeringen geldt een minimale verzekeringsduur van 1 jaar. Hierna is uw verzekering dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.
U kunt voor het opzeggen bellen naar telefoonnummer: 078-6481387.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven