Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland

Hoofdkantoor
Rijksweg 501
1991 AS
Velserbroek, Nederland
Telefoon
023-5413333
E-mail
-
Website
toegevoegd: 2018-07-07 13:13:09 , gewijzigd: 2019-12-30 13:32:34

Bedrijfsinformatie PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland

De N.V. PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland (kortweg PWN) is een waterleidingbedrijf in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het bedrijf produceert drinkwater voor bijna 800.000 aansluitingen in de provincie Noord-Holland en beheert het waterleidingnet. Daarnaast beheert PWN duingebieden in Noord-Holland. De Provincie Noord-Holland is enig aandeelhouder van PWN.

PWN laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf PWN opzeggen

Wat moet u doen na een overlijden van een contractant van PWN waterleidingbedrijf:

Er blijft iemand wonen in het huis:
Staat het contract nu op naam van de overledene? Dan moet het contract op naam worden gezet van degene die in het huis blijft wonen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Staat het contract al op naam van degene die in het huis blijft wonen? Dan hoeft u niets te doen.

Er blijft niemand wonen in het huis:

Het contract moet dan tijdelijk op de erven van de overleden persoon gezet worden, tot de sleutels van het huis worden ingeleverd. Dit kunt u hier regelen, indien u de inloggegevens heeft van het Mijn PWN-account van de overledene. 

Wanneer de sleutels van het huis ingeleverd zijn, kunt u de woning afmelden.  Heeft u geen inloggegevens van de overledene? Neem dan contact op met onze klantenservice.​​​

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven