Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Randstad Nederland B.V.

Hoofdkantoor
Diemermere 25
1112 TC
Diemen, Nederland
Telefoon
0800-72637823
E-mail
-
toegevoegd: 2019-01-07 07:40:31 , gewijzigd: 2019-01-09 10:38:22

Bedrijfsinformatie Randstad Nederland B.V.

Randstad is een Nederlands bedrijf voor uitzendwerk en HR-diensten.

Randstad laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Randstad opzeggen

Als je jouw Mijn Randstad account wilt verwijderen dan kun je dit doen in Mijn Randstad. Dit kan alleen als je nog niet via Randstad gewerkt hebt.

Als je vragen neem dan contact op met jouw contactpersoon en/of vestiging. Deze wordt vermeld op de website onder jouw account. Je kunt ook gebruik maken van de feedback knop op de website in de Randstad NL.app.

Het algemene telefoonnummer van Randstad is 0800 72 63 78 23  (werkdagen 8:30-17:30 uur). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier op de website.

Het is i-Finish niet bekend of er voor het opzeggen van jouw Mijn Randstad account na een overlijden een andere procedure geldt.
 

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven