Zoek in 3130 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Roddelpraat.nl / Roddelpraat.nl

opzeggen
Hoofdkantoor
Nederland
Telefoon
-
toegevoegd: 2021-09-24 10:59:52 , gewijzigd: 2021-09-24 11:10:03

Bedrijfsinformatie Roddelpraat.nl

Roddelpraat is een satirisch programma met een zogenaamde website en youtubekanaal. RoddelPraat, is een online videoserie met wekelijks aflevering op YouTube-kanaal. Betaald abonnement biedt toegang tot aanvullende aflevering die een dag later per e-mail wordt verstuurd.
De presentatie wordt verzorgd door Dennis Schouten en Jan Roos. 

Roddelpraat.nl heeft een webwinkel met alle accessoires.
Roddelpraat.nl abonnement biedt toegang tot 'EXCLUSIEVE UITZENDING!' via roddelpraat.backme.org. Er zijn 3 formen van abonnement bijRoddelpraat.nl:
EXCLUSIEVE UITZENDING! NORMAAL
EXCLUSIEVE UITZENDING! PLUS
EXCLUSIEVE UITZENDING! PLUSPLUS
EXCLUSIEVE UITZENDING! PLUSPLUSPLUS

Roddelpraat.nl opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Roddelpraat.nl opzeggen?

Alles opzeggen zonder registratie en direct te gebruiken. Binnen 3 minuten ben je klaar en verwerken wij jouw opzegging voor Roddelpraat.nl.
 

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen