Zoek in 2685 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Snap Inc.

Hoofdkantoor
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2018-05-28 08:29:25 , gewijzigd: 2019-01-15 15:51:11

Bedrijfsinformatie Snap Inc.

Snapchat is een toepassing voor het delen van foto's en video's die gebruikt kan worden op smartphones met iOS of Android. Snapchat heeft niet alleen wereldwijd, maar ook in Nederland de afgelopen jaren veel gebruikers aan zich weten te binden. Zo’n 75% van de jongeren in Nederland gebruikt Snapchat en intussen stijgt ook het gebruik ervan onder de 25-plussers.

Snapchat laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Snapchat opzeggen

Opzeggen van Snapchat is nog best een uitdaging en daarom hebben we daar een speciaal artikel voor geschreven. Niet alleen over hoe je moet opzeggen maar ook hoe je bijvoorbeeld eerst je gegevens uit Snapchat kunt veiligstellen vind je hier: Veiligstellen & opzeggen Snapchat.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven