Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

SnappCar - CarShare Ventures B.V.

Hoofdkantoor
Jaarbeursplein 6
3521 AL
Utrecht, Nederland
Telefoon
030-2087011
toegevoegd: 2019-04-01 10:43:55 , gewijzigd: 2019-04-01 11:21:57

Bedrijfsinformatie SnappCar - CarShare Ventures B.V.

SnappCar is een ondernemingswebsite die bemiddelt in het delen van auto's tussen particulieren, ook wel Peer2Peer autodelen genoemd.
Particulieren kunnen via de site hun eigen auto verhuren aan anderen tegen een zelf te bepalen financiële vergoeding.

SnappCar laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf SnappCar opzeggen

Je hebt het recht om op elk gewenst moment het gebruik van de Dienst te staken en je Profiel te beëindigen/verwijderen. De beëindiging van je Profiel heeft geen gevolgen voor Huurovereenkomsten die al gesloten zijn voor het moment van beëindiging. Alle Huurverzoeken worden geannuleerd.

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van SnappCar, dan kun je via de website jouw deelname beëindigen. Ga hiervoor naar Mijn profiel > Voorkeuren. Onderaan de pagina vind je de optie "Account deactiveren".

Indien je na beëindiging van je Profiel nog een betaling moet ontvangen en/of nog een tegoed hebt op het moment van beëindiging, zal SnappCar er zorg voor dragen dat deze bedragen aan jou worden uitbetaald.

Alle bedragen die je aan SnappCar verschuldigd bent worden op het moment van beëindiging van je Profiel direct opeisbaar.

Opzeggen bij overlijden SnappCar - CarShare Ventures B.V.

Opzeggen bij overlijden SnappCar - CarShare Ventures B.V.

Het is i-Finish niet bekend of er voor het opzeggen van een Snappcar account na een overlijden een andere procedure geldt.
i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven