Zoek in 2685 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Startpagina.nl - Sanoma Media Netherlands B.V.

Hoofdkantoor
Capellalaan 65
2132 JL
Hoofddorp, Nederland
Telefoon
088-5500272
E-mail
-
toegevoegd: 2019-02-25 21:14:51 , gewijzigd: 2019-02-26 09:14:06

Bedrijfsinformatie Startpagina.nl - Sanoma Media Netherlands B.V.

Startpagina.nl is een veel bezochte bezochte website in Nederland en biedt een selectie van websites, opgedeeld in categorieën zoals mode, winkels, vakantie, telecom, finance, automotive en actualiteiten. Daarnaast zijn 'GoeieVraag' en 'Thema’s' onderdeel van het domein Startpagina.nl.

Startpagina laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Startpagina opzeggen

Voor het opzeggen van je account op startpagina.nl kun je een verzoek hiervoor indienen via het contactformulier op: www.startpagina.nl/klantenservice. Vermeld hierbij je e-mailadres en eventueel je 'GoeieVraag' gebruikersnaam als dit van toepassing is en het wordt in orde gemaakt.

Het is i-Finish (nog) niet bekend of er voor het opzeggen van een Startpagina account na een overlijden een andere procedure geldt.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven