Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Stichting Aids Fonds STOP AIDS NOW! Soa Aids Nederland

Hoofdkantoor
Keizersgracht 392
1016 GB
Amsterdam, Nederland
Telefoon
020 - 6262669
toegevoegd: 2018-04-06 09:18:59 , gewijzigd: 2019-01-03 17:28:38

Bedrijfsinformatie Stichting Aids Fonds STOP AIDS NOW! Soa Aids Nederland

De stichting Aidsfonds (voorheen het Aids Fonds), opgericht in 1985, is een Nederlandse niet-gouvernementele organisatie. De organisatie zet zich in voor iedereen die met hiv en/of aids of de gevolgen daarvan te maken heeft of kan krijgen. De stichting doet dat door zich te richten op wetenschappelijk aidsonderzoek en op versterking van de nationale en internationale aidsbestrijding. Daarnaast ondersteunt Aidsfonds mensen met hiv en andere betrokkenen op het gebied van preventie, behandeling, zorg en ondersteuning.

Aidsfonds laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Aidsfonds opzeggen

Opzeggen van uw donatie aan Stichting Aidsfonds kan door contact op te nemen via telefoonnummer: 020-3446381.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven