Zoek in 3138 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Stichting IFAW / International Fund for Animal Welfare

opzeggen
Hoofdkantoor
Javastraat 56
2585 AR
Den Haag, Nederland
Telefoon
-
toegevoegd: 2020-11-27 10:13:04 , gewijzigd: 2021-05-06 15:17:22

Bedrijfsinformatie International Fund for Animal Welfare

Het International Fund for Animal Welfare (IFAW) is een in 1969 in Canada opgerichte organisatie die tot doel heeft dieren te beschermen. De organisatie werkt wereldwijd en heeft inmiddels afdelingen in een groot aantal landen. In Nederland heeft IFAW anno 2013 zo'n 150.000 donateurs[1] en is daarmee een van de grootste dierenwelzijnsorganisaties in Nederland.

Het Stichting IFAW werkt wereldwijd en heeft geen winstoogmerk.

Stichting IFAW opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Stichting IFAW opzeggen?

Ben je een donateur van de Stichting IFAW, maar wil je je donatie stopzetten? Je kunt je donatie bij Stichting IFAW stopzetten door de opzegbrief te sturen, telefonisch of met mijn.i-finish.nl opzegdienst & meer.

Let op! i-Finish is een onafhankelijke opzegdienst en is niet onderdeel van Stichting IFAW.

Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Stichting IFAW opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen