Zoek in 3111 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Stichting Vier het Leven / Stichting Vier het Leven

opzeggen
Hoofdkantoor
Energieweg 8
1271 ED
Huizen, Nederland
Telefoon
035-5245156
toegevoegd: 2020-11-06 15:24:32 , gewijzigd: 2020-11-06 15:38:20

Bedrijfsinformatie Stichting Vier het Leven

Stichting Vier Het Leven organiseert culturele activiteiten met begeleiding voor ouderen die dit niet zelfstandig kunnen of willen organiseren. Een activiteit met Vier Het Leven is 'samen uit, samen genieten!'​ Vier Het Leven richt zich met haar activiteiten op kwetsbare ouderen die het lastig vinden zelf culturele activiteiten te organiseren en ondernemen. De stichting is een intermediair tussen ouderenorganisaties enerzijds en culturele organisaties anderzijds. 

Stichting Vier het Leven opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Stichting Vier het Leven opzeggen?

Ben je een donateur van Stichting Vier het Leven, maar wil je je donatie stopzetten?

Je kunt je donatie bij Stichting Vier het Leven stopzetten door de opzegbrief te sturen, telefonisch of met mijn.i-finish.nl.
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Stichting Vier het Leven opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen