Zoek in 3130 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Storytel / STORYTEL NL B.V.

opzeggen
Hoofdkantoor
Herengracht 168
1016 BP
Amsterdam, Nederland
Telefoon
-
toegevoegd: 2018-06-03 20:54:51 , gewijzigd: 2020-10-14 20:14:00

Bedrijfsinformatie STORYTEL NL B.V.

Storytel is een digitale abonnementsdienst, waarmee je audioboeken kunt luisteren op je telefoon. De Storytel app voor iPhone of Android is nodig om te luister naar een bibliotheek van boeken. 

Storytel opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Storytel opzeggen?

Om je abonnement te beëindigen ga je naar www.storytel.nl. Log in op je account.
Ga naar 'Mijn pagina' > 'Mijn account' 
Op je accountpagina vind je een knop met 'Abonnement beëindigen'. Klik op de knop, geef een reden op klik op 'Opzeggen bevestigen'. Je ontvangt een bevestiging per mail. We raden je aan om deze bevestiging goed te bewaren. 

Je abonnement wordt niet automatisch beëindigd als je de app verwijderd of Storytel niet gebruikt. Opzeggen kan uitsluitend via de website.
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Storytel opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen