Zoek in 2646 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

STORYTEL NL B.V.

Hoofdkantoor
Herengracht 168
1016 BP
Amsterdam, Nederland
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2018-06-03 20:54:51 , gewijzigd: 2018-11-26 13:37:18

Bedrijfsinformatie STORYTEL NL B.V.

Storytel is een digitale abonnementsdienst, waarmee je audioboeken kunt luisteren op je telefoon. De Storytel app voor iPhone of Android is nodig om te luister naar een bibliotheek van boeken. 

Zelf opzeggen STORYTEL NL B.V.

Om je abonnement te beëindigen ga je naar www.storytel.nl. Log in op je account.
Ga naar 'Mijn pagina' > 'Mijn account' 
Op je accountpagina vind je een knop met 'Abonnement beëindigen'. Klik op de knop, geef een reden op klik op 'Opzeggen bevestigen'. Je ontvangt een bevestiging per mail. We raden je aan om deze bevestiging goed te bewaren. 

Je abonnement wordt niet automatisch beëindigd als je de app verwijderd of Storytel niet gebruikt. Opzeggen kan uitsluitend via de website.

Laten opzeggen Storytel

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Met i-Finish kun jij na een overlijden alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er tegenop om zelf steeds weer hetzelfde, emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor een nabestaande om in deze moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt.