Zoek in 3130 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Strava / Strava, Inc.

opzeggen
Hoofdkantoor
Lindmätaregatan 51
21838
Malmo, Zweden
Telefoon
-
toegevoegd: 2018-05-18 08:27:05 , gewijzigd: 2020-10-14 19:54:22

Bedrijfsinformatie Strava, Inc.

De nr. 1 app voor hardlopers en fietsers. 
Strava is een sociaal fitnessnetwerk dat voornamelijk wordt gebruikt om het fietsen en hardlopen te volgen met behulp van GPS-gegevens hoewel er alternatieve typen beschikbaar zijn.

Strava opzeggen

 • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
 • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
 • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Strava opzeggen?

Summit-abonnementen die zijn geactiveerd met Google Play (Android) annuleren:  voor Summit-abonnementen die zijn gekocht met de Strava-app voor Android, worden uw betaling en terugkerende betalingen afgehandeld door Google Play. Klik hier om uw Google Play-abonnementen te beheren  . Of open de Strava-app en klik op de menuknop> Instellingen> Abonnement beheren. U wordt doorgestuurd naar de pagina voor abonnementsbeheer in de Google Play-app waar u het abonnement kunt annuleren.

Summit-abonnementen die zijn geactiveerd met iTunes (iPhone) annuleren:  voor Summit-abonnementen die zijn gekocht met de Strava-app voor iPhone, worden uw betaling en terugkerende betalingen afgehandeld door Itunes. Klik hier om uw abonnement via iTunes te beheren  . Of open de Strava-app en klik op Meer> Instellingen> Abonnement beheren en u wordt doorgestuurd naar de pagina voor abonnementsbeheer in de iTunes-app waar u het abonnement kunt annuleren. Nadat u uw abonnement hebt geannuleerd, ziet u dat er geen verlengingsoptie is geselecteerd en wordt uw abonnement niet verlengd.

Het verwijderen van je Strava account;

Om uw Strava-account te verwijderen

Door dit proces te volgen, worden uw account en gegevens permanent verwijderd en kan ons team het account niet herstellen..

 1. Meld u aan bij het account op Strava.com dat u wilt verwijderen.
  1. Als u geen toegang heeft tot het Strava-account dat u wilt verwijderen, moet u uw wachtwoord opnieuw instellen .
 2. Ga met je muis over je profielfoto in de rechterbovenhoek van de Strava-pagina. Kies 'Instellingen' en zoek vervolgens het tabblad ' Mijn account ' in het menu links.
 3. Selecteer de optie "Aan de slag" onder "Uw account downloaden of verwijderen".
 4. U kunt uw gegevensarchief op de volgende pagina aanvragen. Meer informatie over bulkexport van uw gegevens .
 5. Vink het vakje aan om te bevestigen dat u uw gegevens al hebt gedownload of dat u uw gegevens niet wilt downloaden.
 6. Selecteer 'Verzoek om accountverwijdering'. U ontvangt een bevestigingsmail waarin u het verwijderingsproces kunt voltooien. Om deze reden is het belangrijk dat je toegang hebt tot het e-mailaccount dat aan je Strava-profiel is gekoppeld.


Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Strava opzeggen of stopzetten.
Opzeggen bij overlijden Strava, Inc.

Opzeggen bij overlijden Strava, Inc.

Het is i-Finish niet bekend dat voor het opzeggen van Strava bij overlijden, een afwijkende procedure geldt.

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen