Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Strava, Inc.

Hoofdkantoor
Lindmätaregatan 51
21838
Malmo, Zweden
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2018-05-18 08:27:05 , gewijzigd: 2019-08-22 17:47:57

Bedrijfsinformatie Strava, Inc.

De nr. 1 app voor hardlopers en fietsers. 
Strava is een sociaal fitnessnetwerk dat voornamelijk wordt gebruikt om het fietsen en hardlopen te volgen met behulp van GPS-gegevens hoewel er alternatieve typen beschikbaar zijn.

Strava laten opzeggen

 • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
 • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
 • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Strava opzeggen

Summit-abonnementen die zijn geactiveerd met Google Play (Android) annuleren:  voor Summit-abonnementen die zijn gekocht met de Strava-app voor Android, worden uw betaling en terugkerende betalingen afgehandeld door Google Play. Klik hier om uw Google Play-abonnementen te beheren  . Of open de Strava-app en klik op de menuknop> Instellingen> Abonnement beheren. U wordt doorgestuurd naar de pagina voor abonnementsbeheer in de Google Play-app waar u het abonnement kunt annuleren.

Summit-abonnementen die zijn geactiveerd met iTunes (iPhone) annuleren:  voor Summit-abonnementen die zijn gekocht met de Strava-app voor iPhone, worden uw betaling en terugkerende betalingen afgehandeld door Itunes. Klik hier om uw abonnement via iTunes te beheren  . Of open de Strava-app en klik op Meer> Instellingen> Abonnement beheren en u wordt doorgestuurd naar de pagina voor abonnementsbeheer in de iTunes-app waar u het abonnement kunt annuleren. Nadat u uw abonnement hebt geannuleerd, ziet u dat er geen verlengingsoptie is geselecteerd en wordt uw abonnement niet verlengd.

Het verwijderen van je Strava account;

Om uw Strava-account te verwijderen

Door dit proces te volgen, worden uw account en gegevens permanent verwijderd en kan ons team het account niet herstellen..

 1. Meld u aan bij het account op Strava.com dat u wilt verwijderen.
  1. Als u geen toegang heeft tot het Strava-account dat u wilt verwijderen, moet u uw wachtwoord opnieuw instellen .
 2. Ga met je muis over je profielfoto in de rechterbovenhoek van de Strava-pagina. Kies 'Instellingen' en zoek vervolgens het tabblad ' Mijn account ' in het menu links.
 3. Selecteer de optie "Aan de slag" onder "Uw account downloaden of verwijderen".
 4. U kunt uw gegevensarchief op de volgende pagina aanvragen. Meer informatie over bulkexport van uw gegevens .
 5. Vink het vakje aan om te bevestigen dat u uw gegevens al hebt gedownload of dat u uw gegevens niet wilt downloaden.
 6. Selecteer 'Verzoek om accountverwijdering'. U ontvangt een bevestigingsmail waarin u het verwijderingsproces kunt voltooien. Om deze reden is het belangrijk dat je toegang hebt tot het e-mailaccount dat aan je Strava-profiel is gekoppeld.


Opzeggen bij overlijden Strava, Inc.

Opzeggen bij overlijden Strava, Inc.

Het is i-Finish niet bekend dat voor het opzeggen van Strava bij overlijden, een afwijkende procedure geldt.
i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven