Zoek in 2646 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Strava, Inc.

Hoofdkantoor
Lindmätaregatan 51
21838
Malmo, Zweden
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2018-05-18 08:27:05 , gewijzigd: 2019-02-02 12:51:17

Bedrijfsinformatie Strava, Inc.

De nr. 1 app voor hardlopers en fietsers. 
Strava is een sociaal fitnessnetwerk dat voornamelijk wordt gebruikt om het fietsen en hardlopen te volgen met behulp van GPS-gegevens hoewel er alternatieve typen beschikbaar zijn.

Zelf opzeggen Strava, Inc.

Indien je je hebt aangemeld op Strava.com, dan kun je jouw Summit-lidmaatschap beëindigen door naar jouw account-pagina te gaan en daar "Downgrade" te kiezen, of door contact met ons op te nemen op https://support.strava.com. 

Het is i-Finish niet bekend dat voor het opzeggen van een account bij Strava na overlijden, een afwijkende opzegprocedure geldt.

Laten opzeggen Strava

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Met i-Finish kun jij na een overlijden alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er tegenop om zelf steeds weer hetzelfde, emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor een nabestaande om in deze moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt.