Zoek in 3101 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

T-Mobile / T-Mobile Nederland B.V.

opzeggen
Hoofdkantoor
Waldorpstraat 60
2521 CC
Den Haag, Nederland
Telefoon
0800-0092
toegevoegd: 2018-06-06 22:12:56 , gewijzigd: 2019-04-02 09:03:02

Bedrijfsinformatie T-Mobile Nederland B.V.

T-Mobile (Voluit Telekom-Mobile) is de mobiele telefonie-tak en daarmee een van de drie divisies van het Duitse Deutsche Telekom-concern. Het hoofdkantoor van het dochterbedrijf T-Mobile bevindt zich in Bonn.

***Update 27-11-2018*** De Europese Commissie heeft de fusie tussen T-Mobile en Tele2 goedgekeurd. Tot het officiële moment van samengaan (verwachting begin januari 2019), blijven T‑Mobile en Tele2 concurrenten van elkaar en verandert er niets. Daarna ligt de focus op de integratie van beide bedrijven.

T-Mobile opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik T-Mobile opzeggen?

In geval van overlijden is het mogelijk om het contract van T-Mobile op te zeggen of van de overledene over te nemen. Op deze pagina legt T-Mobile uit wat er mogelijk is na een overlijden of bel gratis de klantenservice: 0800-0092 en kies optie 5. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m zaterdag 7:00 tot 22:00 uur en op zon- en feestdagen van: 9:00 tot 18:00 uur.

Kijk voor meer tips op i-Finish over bijvoorbeeld wat te doen met de telefoon van een overledene zoals WhatsApp-gesprekken bewaren in een gratis e-book, of tegen een kleine meerprijs als gedrukt boekje, inclusief datum/tijd, emoticons en foto’s. Wil je beschikken over dierbare of noodzakelijke data vanaf een mobiele telefoon, weet je de toestelcode niet of is de telefoon fysiek defect, kijk dan voor aanvullende mogelijkheden bij Digitale Nazorg.


Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je T-Mobile opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen