Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Telegraaf Media Groep N.V

Hoofdkantoor
Basisweg 30
1043 AP
Amsterdam, Nederland
Telefoon
088- 8242222
E-mail
-
toegevoegd: 2018-03-10 20:21:36 , gewijzigd: 2018-10-19 05:03:54

Bedrijfsinformatie Telegraaf Media Groep N.V

De Telegraaf is een dagblad in Nederland en een verwante nieuwswebsite, uitgegeven door Uitgeversmaatschappij De Telegraaf, een dochtermaatschappij van de Belgische Telegraaf Media Groep.

Telegraaf laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Telegraaf opzeggen

Een abonnement opzeggen van De Telegraaf kan telefonisch via het telefoonnummer: 088-8248201. Het kan ook schriftelijk, gericht aan: Telegraaf Abonneeservice, postbus 376, 1000 EB Amsterdam. Als je de abonneegegevens weet, kan het ook via de site www.mijnmedia.nl. Ga dan naar 'Mijn abonnement' en via 'overige opties' inloggen met het bekende account om De Telegraaf te kunnen opzeggen.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven