Zoek in 2643 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Tempo-Team Group B.V.

Hoofdkantoor
Diemermere 25
1112 TC
Diemen, Nederland
Telefoon
020-5695922
E-mail
-
toegevoegd: 2019-01-19 19:53:20 , gewijzigd: 2019-01-19 20:27:10

Bedrijfsinformatie Tempo-Team Group B.V.

Tempo-team is een Nederlands uitzendbureau.

Tempo-team laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Tempo-team opzeggen

Heb je een vraag over Mijn Tempo-Team of administratieve zaken? Bel dan de helpdesk, telefoon 0800 333 72 21. De helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur.

Als je vragen hebt over het wijzigen of verwijderen van gegevens die je zelf niet kunt aanpassen, dan kun je contact opnmemen met jouw contactpersoon en/of vestiging (vestiging bij je in de buurt ).
Je kunt contact opnemen met Tempo-team door gebruik maken van de feedback knop op de website of via de Tempo-Team NL app.
Jouw contactpersoon wordt vermeld in jouw account op de website, of is te vinden via de hulp en feedback optie in de Mijn Tempo-Team of via contact (bovenaan de website).

Heb je vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van jouw persoonsgegevens door Tempo-Team, neem dan contact op met de vestiging of jouw contactpersoon. Of neem schriftelijk contact op via Tempo-Team Group b.v. t.a.v. afdeling HR&Legaladvies, Diemermere 25, 1112 TC, Diemen. Of via dit formulier.

Het is i-Finish niet bekend of er voor het opzeggen van een Tempo-team account na een overlijden een andere procedure geldt.
  

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven