Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Thuiswinkel Waarborg

Hoofdkantoor
Horaplantsoen 20
6717 LT
Ede, Nederland
Telefoon
0318-648575
toegevoegd: 2019-01-21 08:16:34 , gewijzigd: 2020-01-10 15:27:00

Bedrijfsinformatie Thuiswinkel Waarborg

Thuiswinkel.org is een inspirerend digital commerce-netwerk dat (web)winkels die producten en/of diensten verkopen, ondernemers en hun medewerkers helpt succesvoller te zijn. Thuiswinkel Waarborg is een kwaliteitskeurmerk voor online winkelen.

Thuiswinkel Waarborg laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Thuiswinkel Waarborg opzeggen

Beëndiging van je lidmaatschap is alleen mogelijk per einde van het kalenderjaar met een opzegtermijn van 3 maanden. Wil je je lidmaatschap opzeggen, dan dien je dit dus voor 1 oktober te doen.

Je kunt je opzegging per e-mail sturen naar info@thuiswinkel.org   Vermeld ook de reden van opzegging.

Of per post naar:

Thuiswinkel.org
T.a.v. afdeling Relatiebeheer 
Horaplantsoen 20
6717 LT Ede 

Als je nog vragen hebt omtrent je lidmaatschap en/of opzegging neem dan contact op met de afdeling relatiebeheer? Zij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0318-648575 op werkdagen van 8:30 uur tot 17.00 uur, of via de mail info@thuiswinkel.org.

Ook kun je contact opnemen via het contactformulier op de website.

Het is i-Finish niet bekend of er voor het opzeggen van een Thuiswinkel Waarborg account na een overlijden een andere procedure geldt.
Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven