Zoek in 2959 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Thunderbird / Thunderbird - Mozilla Corporation

opzeggen
Hoofdkantoor
331 E. Evelyn Ave
Telefoon
1-650-903-0800
toegevoegd: 2019-01-05 20:12:51 , gewijzigd: 2019-01-06 12:10:22

Bedrijfsinformatie Thunderbird - Mozilla Corporation

Thunderbird is een gratis e-mailtoepassing.

Thunderbird opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Thunderbird opzeggen?

Als je  een vraag hebt over het stopzetten of wijzigen van de donatie aan Thunderbird, neem dan contact op via thunderbird-donate@mozilla.org. 

Als je PayPal hebt gebruikt om een periodieke donatie in te stellen, dien je je aan te melden met je 
PayPal-account om de donatie te wijzigen of te annuleren. Als je een maandelijkse donatie hebt aangemaakt via een creditcard, stuur dan een e-mail naar Mozilla’s ondersteuningsteam voor donaties via donate@mozilla.org. Voeg het e-mailadres en de naam bij die je hebt gebruikt om jouw donatie te doen, en ze proberen je binnen twee werkdagen te helpen.

Het is i-Finish niet bekend of er voor het stopzetten van jouw donatie aan Thunderbird na een overlijden een andere procedure geldt.


Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Thunderbird opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen