Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Thunderbird - Mozilla Corporation

Hoofdkantoor
331 E. Evelyn Ave
Mountain View , CA 94041, Verenigde Staten
Telefoon
1-650-903-0800
toegevoegd: 2019-01-05 20:12:51 , gewijzigd: 2019-01-06 12:10:22

Bedrijfsinformatie Thunderbird - Mozilla Corporation

Thunderbird is een gratis e-mailtoepassing.

Thunderbird laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Thunderbird opzeggen

Als je  een vraag hebt over het stopzetten of wijzigen van de donatie aan Thunderbird, neem dan contact op via thunderbird-donate@mozilla.org. 

Als je PayPal hebt gebruikt om een periodieke donatie in te stellen, dien je je aan te melden met je 
PayPal-account om de donatie te wijzigen of te annuleren. Als je een maandelijkse donatie hebt aangemaakt via een creditcard, stuur dan een e-mail naar Mozilla’s ondersteuningsteam voor donaties via donate@mozilla.org. Voeg het e-mailadres en de naam bij die je hebt gebruikt om jouw donatie te doen, en ze proberen je binnen twee werkdagen te helpen.

Het is i-Finish niet bekend of er voor het stopzetten van jouw donatie aan Thunderbird na een overlijden een andere procedure geldt.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven