Zoek in 3130 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Tidal / Aspiro AB

opzeggen
Hoofdkantoor
1411 Broadway New York NY 10018
New York, Verenigde Staten
Telefoon
-
toegevoegd: 2018-11-11 12:15:34 , gewijzigd: 2019-02-19 20:59:22

Bedrijfsinformatie Aspiro AB

Tidal is een streaming muziekdienst, in Zweden opgericht in 2014 door het bedrijf Aspiro. In 2015 heeft de rapper Jay-Z Tidal het overgenomen voor 50 miljoen dollar.

Tidal opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Tidal opzeggen?

Voor het opzeggen van Tidal moet je weten welke betaalmethode in gebruik is (geweest) voor deze dienst. Afhankelijk daarvan kun je op de onderstaande link zien welke stappen je moet nemen om Tidal op te zeggen (Engelstalig): 
https://support.tidal.com/hc/en-us/articles/201314601-Cancel-TIDAL-Subscription-or-Trial

Wanneer je het (proef)lidmaatschap via de website bent aangegaan(met een creditcard of Paypal):
  • Ga naar my.tidal.com
  • Log in met je gebruikersnaam (het e-mailadres waarmee je het accopunt hebt aangemaakt) en je wachtwoord
  • Klik op 'Subscribtion'
  • Selecteer 'Cancel my subscribtion' en bevestig dit

Wanneer je het (proef)lidmaatschap hebt via je/een Apple-account of iTunes:

  • klik hier voor het annuleren voor abonnementen via Apple en In-App aankopen: Abonnementen bekijken, wijzigen of opzeggen
  • Als je geen actief abonnement ziet in het Apple-account, dan wordt het abonnement op Tidal via een creditcard of Paypal in rekening gebracht.Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Tidal opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen