Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

TrustArc Inc.

Hoofdkantoor
835 Market Street #800, 8th Floor
94103
San Francisco, CA, Verenigde Staten
Telefoon
+1 415-520-3490
E-mail
-
toegevoegd: 2019-12-18 16:53:32 , gewijzigd: 2019-12-18 16:54:24

Bedrijfsinformatie TrustArc Inc.

TrustArc is een bedrijf die is gespecialiseerd in privacy- en gegevensbeschermingsoplossingen en biedt diensten en TRUSTe-certificeringsoplossingen. TrustArc richt zich op het beheer van privacyprogramma's. Het TrustArc.com heeft eigen platform. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco. Het is een wereldwijd team in Amerika, Europa en Azië. TrustArc helpt klanten over de hele wereld om naleving en verantwoording te tonen, risico's te minimaliseren en vertrouwen op te bouwen.

trustarc.com laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf trustarc.com opzeggen

Wij zijn nog aan het uitzoeken welke opzegprocedure hier gevolgd moet worden.
 
Heb jij hier al wel ervaring mee en wil je i-Finish helpen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven