Zoek in 3130 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Twitch / Twitch Interactive, Inc.

opzeggen
Hoofdkantoor
350 Bush Street 2e verdieping
Telefoon
-
toegevoegd: 2018-11-03 20:09:08 , gewijzigd: 2019-07-31 16:28:49

Bedrijfsinformatie Twitch Interactive, Inc.

Twitch is een videosite gericht op het streamen van computerspellen. De website werd op 6 juni 2011 geopend als een spin-off van Justin.tv met een focus op computerspellen, waar gebruikers onder andere speelsessies van spellen en e-sports kunnen uitzenden.

Twitch opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Twitch opzeggen?

Voor het opzeggen van een Twitch abonnement zijn er meerdere opties. Je kunt ervoor kiezen om het abonnenement niet te verlengen door de optie "Niet verlengen" onder de abonnementsinstellingen in de betreffende Twitch-service te selecteren of door contact op te nemen met de klantondersteuning via e-mail: purchasesupport@twitch.tv.

De opzegging is van kracht aan het einde van de huidige abonnementsperiode.

De Aanvullende Producten en Diensten die Twitch op promotionele basis of voor aankoop kan aanbieden, kunnen Bits zijn, wat digitale inhoud (dwz geanimeerde emoticons) is waarmee gebruikers momenten kunnen vieren en waardering kunnen uiten.
Bits en beloningen hebben geen geldwaarde (bijv, zijn geen geldrekening of equivalent) en vormen geen valuta of eigendom van welk type dan ook. Bits en Rewards kunnen niet worden verkocht of overgedragen aan andere gebruikers en kunnen niet worden ingewisseld voor geld of voor andere goederen en diensten.

Het is i-Finish niet bekend of er voor het opzeggen van het Twitch abonnement na een overlijden een andere procedure geldt.


Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Twitch opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen