Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Twitch Interactive, Inc.

Hoofdkantoor
350 Bush Street 2e verdieping
San Francisco, CA 94104, Verenigde Staten
Telefoon
-
toegevoegd: 2018-11-03 20:09:08 , gewijzigd: 2019-07-31 16:28:49

Bedrijfsinformatie Twitch Interactive, Inc.

Twitch is een videosite gericht op het streamen van computerspellen. De website werd op 6 juni 2011 geopend als een spin-off van Justin.tv met een focus op computerspellen, waar gebruikers onder andere speelsessies van spellen en e-sports kunnen uitzenden.

Twitch laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Twitch opzeggen

Voor het opzeggen van een Twitch abonnement zijn er meerdere opties. Je kunt ervoor kiezen om het abonnenement niet te verlengen door de optie "Niet verlengen" onder de abonnementsinstellingen in de betreffende Twitch-service te selecteren of door contact op te nemen met de klantondersteuning via e-mail: purchasesupport@twitch.tv.

De opzegging is van kracht aan het einde van de huidige abonnementsperiode.

De Aanvullende Producten en Diensten die Twitch op promotionele basis of voor aankoop kan aanbieden, kunnen Bits zijn, wat digitale inhoud (dwz geanimeerde emoticons) is waarmee gebruikers momenten kunnen vieren en waardering kunnen uiten.
Bits en beloningen hebben geen geldwaarde (bijv, zijn geen geldrekening of equivalent) en vormen geen valuta of eigendom van welk type dan ook. Bits en Rewards kunnen niet worden verkocht of overgedragen aan andere gebruikers en kunnen niet worden ingewisseld voor geld of voor andere goederen en diensten.

Het is i-Finish niet bekend of er voor het opzeggen van het Twitch abonnement na een overlijden een andere procedure geldt.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven